Close Panel

Találtam néhány atmoszféra mintát, meg néhány acapella mintát, mivel 2 hónapja nem töltöttem fel semmit, gondoltam kicsit tekergetek este. Próbáltam a dobokra egy kis overdrive-ot tenni, a cineket panorámázni, a basszus is kapott egy enyhe erősítő hangzást, igaz, a billentyű és az ének nyers. Próbálnám kicsit összefolyatni. Sajnos mikor mp3 tömörítés előtt normalizálom a mintát, akkor kicsit összefolyik, ha viszont nem, akkor meg túlságosan úgy szól minden, ahogy a gyárban kitalálták ezeket a hangszereket. A kettő között kellene egy jó középutat találni, és akkor lehetne foglalkozni a zenével is…

A hegedűminta is gyakorlás igazából, egy balkáni dallamot vágtam fel 16 szeletre, és raktam össze más sorrendben, ami hallatszik is, és szerintem nem baj, csak egy kicsit elöl van. Van még hova fejlődni, a napokban valaki azt mondta, hogy kicsit “műanyag” a zeném, és próbálom megérteni, mit lehetne ezzel kezdeni, ugyanis az én bajom is nagyjából ez vele, csak úgy mondom, nem elég organikus, és muszáj foglalkozni a keveréssel, nem lehet csak a zenével foglalkozni.

Lehet, hogy a zeneszerzős blogom egy kicsit tanulós bloggá fog alakulni egy időre, hasznos volna, ha értelmetlennek látszó félperces darabokkal próbálkoznék, és a következő néhány hónapban nem a zene, hanem az effektek kötnének le. 15 éves hiányosságot pótolnék.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
Vázlat 67 (hip-hop), 8.5 out of 10 based on 2 ratings

Hasonló zenék:

 

One Response to “Vázlat 67 (hip-hop)”

  1. 1
    @hotmail kaydol msn Says:

    O . k, you happen to be suitable good friend, daily updating website will be crucial in assistance regarding Search engine optimization. Fine chat retains it.

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>