Close Panel

Hip-hop alap egy chilei hangszerrel a refrénhez. Szándékunk szerint olyan szöveget akartunk rá írni Bandi barátommal, amelyben nem kívánt ismerősökkel futsz össze, és közben jó képet kell vágnod hozzá: ismerős, akit nem ismersz meg; egy barátod kellemetlen barátja; szabadidődben a főnököd; olyan volt 1000 éves tanárod, akit annaki idején ki nem állhattál. Mivel azonban máskor érünk rá egyszerre, és máskor van ihletünk, a számnak egyelőre csak a tartalmát tudjuk elmondani…

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 8.0/10 (19 votes cast)
Vázlat 54 (rap alap), 8.0 out of 10 based on 19 ratings

Hasonló zenék:

 

75 Responses to “Vázlat 54 (rap alap)”

 1. 1
  Dávid Says:

  Hello!
  Nagyon jók az alapjaid. Nekem kellene egy nagyon ütős undergrund zenei alap. Szöveget már írtam. Meg tudnád nekem csinálni? Ha kell akkor elküldöm e-mailben a szöveget. válaszodat várom a szucsi12@hotmail.com-ra. Előre is köszi.
  Üdv: Dávid

 2. 2
  nosferato Says:

  Hogyne, ha jó a szöveg, szívesen. Az undergrounddal nem lesz gond, mert amíg a kutya se ismeri, annak számít :D De ha mutatsz konkrétan 1-2 zenét, akkor kiderül, tudok-e hasonlót.

 3. 3
  AFA Says:

  Csáó!Kurva jó az alapod látszik hogy van hozzá érzéked,de szeretnék kérdezni valamit,hogy milyen progival csinálod ezeket?Mert én csináltam Hip-hop ejay 5 -el de gondolom te nem azzal csináltad ,mert ott alapból meg vannak adva a beatek, bass-ok…

 4. 4
  nosferato Says:

  Szia! Köszönöm a hozzászólást – az Ableton Live nevű programmal dolgozom. VST hangszerek szólnak, tehát elvileg mindegy, milyen program, rajtad múlik a sound. Ebben a számban a dobok, a vonós, a zongora és a basszusgitár a Hypersonic nevű hangszerből jön, van még egy basszus alatta, az a Rob Papen: Blue nevű szinti. A dobhangot néha eltorzítja / visszafelé játssza le a dBlue Glitch nevű effekt (ez ingyenes). A fuvola az Ethno World 3 című gyűjteményből van. Bár van itthon egy hasonló nepáli fuvolám, azon ordenáré módon bénán játszom, és kicsit hamis is, nem volt pofám felrakni a netre. De ha nálam van, olyan, mintha én volnék David Carradine a Kung-fuból.

  Nagyon szerettem volna egy hop-hop eJayt még régen (8-10 éve), amikor mutogatták, hogy az egér alá beteszed és szkreccsejjééé :) Végül sose láttam, külön a szoftver részét sem.

  Nem használok kész alapokat, de persze vannak ilyen gyűjteményeim, ahol dob, basszus és “minden más” sáv van, aztán ragasztani lehet belőle jó dolgokat. Egyedül a dobloopokat szoktam az ilyenekből felhasználni úgy, hogy egyet szétvágok 16 darabra, aztán csinálok belőle valami új ütemet, egy másikat pedig eredeti verziójában időnként föléteszem. (Pl.: http://b-oldal.hu/nosferato/zenek/sleepwalk/ dobok -2:26-nál).

 5. 5
  AFA Says:

  ahan értem!Thx a segítséget!

 6. 6
  AFA Says:

  am majd megnézem ezt a progit meg majd próbálkozok de ha megcsinálom a dobot a bass-t …azután sávokat kell rakosgatni úgy mint az ejayben?és kész az alap,meg ha kész van akkor át lehet konvertálni mp3-ba vagy az alapból az?

 7. 7
  nosferato Says:

  Persze, csíkokat rakosgatsz egymás után, de ez jóval komolyabb, mint az eJay, teljesen más koncepció, arra is alkalmas, hogy élőben kevergesd, ahogy tetszik, és az alapján “lejegyzeteli” neked azokat a sávokat, amit amúgy minden más programban egérrel kell rakosgatnod. Ezzel valami pótolhatatlan pluszt ad. De így is a legnépszerűbb 5 profi program között van, olyanok használják, mint The Chrystal Method, Daft Punk (Thomas Bangalter), Junkie XL, a Nine Inch Nails, William Orbit, vagy az Underworld.

  Jellemzően nem hip-hop előadók mondjuk, hiszen ott elég egy beatet csinálni, ami egy ütem, meg annak egy kicsit megváltozott variánsa, nem kell túlzásba vinni, nem igényel annyi színezést, meg effektet, inkább illik kivésni egy bakelitre, és szórakozni még vele egy kicsit, meg mintákat pakolgatni rá.

  De nagyon jó a program motorja, bedobsz egy loopot egy sávra, és azonnal időben beigazítja a helyére, akár élőben be tudsz tölteni egy plusz loopot, közben rázongorázni, és a következő ütemben már játssza is utánad. Én a zenekarban használtam pl. arra, hogy feljátszottam egy jó kíséretet, amit utána az Ableton játszott tovább helyettem és tudtam azonnal egy másik hangszerrel még rájátszani.

  Több mint 10 éve kezdtem Cubase-t használni, azt kell mondjam, hogy a keményvonalas konzervatív zeneszerkesztő programokhoz képest ez nagyon elsöprően kurva jó. Ráment pár hónapom, mire átszoktam rá, de nagyon megérte. De nem biztos, hogy neked is megéri, azt mondom, nézz meg egy demót, csináld végig a benne lévő tutorialt, hogy megértsd mitől más, mivel ad többet az Ableton, mint az összes többi program, aztán ha úgy érzed, ez neked jó, akkor érdemes tanulgatni, ha nem, akkor azért jó az öreg bevált program, akármi is legyen az.

 8. 8
  AFA Says:

  Naon Köszi!Én még kezdő vok azért van sok kérdésem, és thx hogy válaszolsz rájuk nem úgy mint más oldalakon sok tahó el van szállva magátol.

 9. 9
  AFA Says:

  Ha nembaj lenne még egy kérdésem, hány mb Ableton Live progi?- mert a torrentoldalakon kidob egy párat és nemtom melyik a jó.

 10. 10
  AFA Says:

  Megvan a progi kurva jó !!!

 11. 11
  mc dopler Says:

  HALI!!!
  NAGYON JÓK AZ ALAPOK!!!!!!
  KELLENE NEKEM VALAMI IGAZÁN JÓ
  OLYASMI MINT PL: SISKA SZERELEMES FREESTAYL ALAPJA VOLT
  VALAMI OLYLASMI MERT CSAK IGAZÁN JÓ ALAPRA LEHET JÓT REPPELNI
  HA MEGHELGATNÁD ÉS ELKÉSZÍTENÉL NEKEM VALAMI OLYASMIT AZT NAGYON MEG KÖSZÖNNÉM.
  MR.DIELER@CITROMAIL.HU-IDE KÜLDHETED!! ELÖREIS KÖSZ

 12. 12
  Ca$his Says:

  Helo, sajnos nekem forditva, nem a zenével van a gond hanem szöveget nem tudok:/

 13. 13
  nosferato Says:

  Ebből a szögből is, ahol én ülök, a szövegírás tűnik nehezebbnek! :)

 14. 14
  EdD Says:

  Hello!! tetszenek a rapp alapok de ha egy kicsit pörgősebb lennének akk le is tölteném öket szval ha tudsz rakni pörgössebbet akk rakj köszi

 15. 15
  IceGangster Says:

  Hello!
  Nagyon jók a zenéid! Tudsz esetleg Gangsta Rap zenét is csinálni? Mert én a szöveget megírom, nincs vele gond. De jó zenét nem tudok csinálni. :(
  Ilyen zene az alapja pl:
  Dr.Dre ft. Snoop Dogg: Deep Cover
  Snoop Dogg: Gin and Juice9
  Jellegzetességük a mély basszus és a magas hang,(olyan mintha a gazdagságot és a gengszterkedést idézné) :D
  Remélem tudsz segíteni, addig is próbálok vmit magamtól.
  Előre is köszönöm.

 16. 16
  nosferato Says:

  IceGangster: a 39-es meg a 38-as hasonló ehhez. Nem igazán foglalkozom azzal, hogy milyen zenét csinálok, mikor milyenem van, beleértve a downtempo, deep house meg jazz zenéket is. Szóval ha gangsta rap alapot csinálok, az is a véletlen pillanatnyi műve lesz, meg annak a műve, hogy egész nap azt hallgattam. Rap alap ügyben a mostani magyar underground rap zenék alapjai kezdenek annyira jók lenni, hogy inkább ahhoz kellene felzárkóznom, már jobbak, mint a külföldi szarok. Ilyen vinnyogó hangszíneken kb. 13 éve próbálok játszani, de soha nem ment igazán, pedig imádom a hangját.

 17. 17
  IceGangster Says:

  Köszönöm meg is nézem őket… Ha rámondom a szöveget visszaküldjem?
  És ha igen hova?

 18. 18
  nosferato Says:

  Persze, ha mondasz rá szöveget, akkor nosferato[kukac]b-oldal.hu-ra jöhet csatolt fájlként :) )

 19. 19
  Kevin Says:

  hogy lehet letölteni az alapot

 20. 20
  nosferato Says:

  Kevin: amelyik mellett (pl. itt) van MP3 LETÖLTÉS felirat narancs színnel, azon nyomsz egy jobb egérgombot és Save as… vagy Hivatkozás mentése más néven… és lemented :)

 21. 21
  Mr.Muerte Says:

  Szia,Hát ide csak annyit,hogy nagyon-jó vagy ebben a stílusban,csak így tovább ,

 22. 22
  zacsiman Says:

  Hello nkm is tudnál csinálni egy ilyen rap zenei alapot nkm is megvan aszöveg és kellene a csapatnak egy zene várom visszajelzésed:ozsvartlaszlo@freemail.hu

 23. 23
  Tupac Says:

  Szia !
  Ütős alapok :)
  Azt szeretném kérdezni hogy nem ismersz olyna programot amivel a szöveget lehet kiszedni zenékből ?
  Például van TheGame – One Blood és akkor annak kiszedem első versszakát egy másiknak a másik verszsakát és akkor összeteszem :)
  Összetevésre van programom csak nemtudom hogy szedjem ki a szöveget alap zene nélkül =/
  Tehát nekem egy olyan program kéne amivel eltudom tüntetni az alapzenét a zenék alól, vágás arra van progim és összeszerkesztésre :)
  Várom válaszod. Köszi

 24. 24
  nosferato Says:

  Szia Tupac! Az a helyzet, hogy NINCS és nem is lesz ilyen program, mert csak szűrni lehet a szöveget a zenéből, elvenni nem. Ez kábé olyan, mintha egy fényképről le akarnál venni egy embert, és azt akarnád, hogy látszódjon, mi volt mögötte – de ezt ugye nem tudod, csak következtetni lehet rá, tudni nem.

  A zene mindig hallatszani fog. Ha esetleg megvan szöveg NÉLKÜL csak a zene (instrumental), azt rá lehet keverni úgy az eredeti számra, hogy pont kiölje alóla a zenét és csak a szöveg maradjon, de akkor is marad mögötte zaj, és nagyon nehéz.

  Helyette: keress rá az acapella változatra, ilyet, pálne rap zenében, ki szoktak adni, hogy mást ne mondjak csap 2pactól van 20 számom, amiben csak az ének van, és nincs a szöveg, meg még vagy 900 másik. Mittudomén így keress: “Előadó Béla – Számcím (acapella)”, bárhol, ahonnan letölteni szoktál vagy tudsz, de erre ugye ott az egész internet.

 25. 25
  Tupac Says:

  Köszi a választ :)
  De amugy mondta Technika tanárom hogy a Sound Forge az tud ilyet majd kiderül, de rákeresek a temódszereddel is.
  Köszi!Szia.

 26. 26
  Tupac Says:

  Ja és még azt szereteném kérdezni hogy nemtudnál átküldeni párat e-mailba, esetleg msn-en ?:)
  Mármint a 2Pac acapellákra gondolok mert például Hit Em Up-nak Youtube-n nem találom.:S
  De még keresem :)

 27. 27
  nosferato Says:

  A technikatanárod hülye. Olyat tud a Sound Forge, hogy az általában emberi hangra jellemző középső tartományt dinamikusan kiszűri. Így vmi bugyborékoló hangot hallasz ének helyett, és marad a zene. Ha az így kapott hullám inverzét ráteszed az eredeti hullámra, akkor elvileg a szövegből marad valami nagyon fura. Persze lehet igaza is, de 1995-től 2009-ig használtam Sound Forge-ot, meglepődnék ha a jól képzett technikatanárodnak lenne igaza amúgy bármiben a fúrás-faragáson és zsebtelep tesztelésen kívül. De bizonyára lelkes hobbista, csak vagy gyenge volt fizikából, vagy titkon Nobel-díjas csak nem akar vele villogni.

  Acapellákkal tele a net. Keress rá, töltsd le :) Torrent vagy Rapidshare, tanulj meg keresni és hozzájutni, ott van minden tökingyen, hadd ne én küldözgessem. Keress pl. úgy hogy 2pac hit ‘em up acapella rapidshare.com. Kihoz találatokat, az első 20-ban lesz olyan, ami nem átbaszni akar, hanem tényleg ad linket erre. Azt neked kell tudni, melyik a jó, angolul van, elolvasod, megérted, következtetsz. Ha ez nem megy, technika tanár még lehetsz :) ))

 28. 28
  Tupac Says:

  Amugy igen, énis utálom a technika tanáromat mert köcsög de nemtudtam mien a Sound Forge.
  Angolul nemtudok de megnézem azért :)
  Köszi választ..

 29. 29
  rapman Says:

  Szia figyu tudnal csinalni igy olyasmi alapot mint SISKA FINUCCSI – JÖN A TRÉ ilyesmi lenne a szoveg ish :) ) egy varosrol . a dallama ilyesmi legyen meg tudod csinalni :-d

 30. 30
  dancsiii Says:

  Szia!! iszonyat jók az alapok!!! en sajnos az ilyenhez nem ertek, igy inkabb szoveget irok.. tudnal egy olyasmi alapot csinalni mint FLOUR – KÉSŐ ?.. Nagyon megkoszonnem!!!

  Megegyszer grat az egesz oldalhoz, es nagyon szimpatikus hogy valaszolgatsz az embereknek. nem ugy mint egyes tahok nehany oldalon!!

  szal tenyleg koszi, es ha megtudod tenni akkor: fekete.daniel[kukac]citromail.hu

 31. 31
  nosferato Says:

  @dancsiii: ezt az alapot sokan megtalálják. Nem ebből élek + zenélésen belül is elég szépen el vagyok havazva, meg munkában is, úgyhogy csak olyan zenéket csinálok ami éppen jön, aztán az az sem biztos, hogy hiphop közeli, ha igen, és féljó, akkor kiteszem. Csak olyan zenét csinálok, ami éppen jön, bár egyébként jó szórakozás más hangszereléseket megpróbálni hasonlóan elkészíteni, de tényleg nem fér bele. A meglévők felhasználásával kapcsolatban: http://b-oldal.hu/nosferato/zenek-felhasznalasa/

 32. 32
  School DIstrict of Palm Beach County Says:

  Thank you for your site post. Thomas and I are already saving for a new guide on this theme and your post has made people like us to save all of our money. Your opinions really resolved all our questions. In fact, over what we had recognized in advance of the time we ran into your fantastic blog. I no longer nurture doubts plus a troubled mind because you completely attended to the needs here. ThanksPalm Beach School District

 33. 33
  Gengszter Says:

  szia! nagyon jók az alapok!
  letöltötem a progit amivel csinálod az alapokat tudnál segíteni gogy hogyan kell mert nem vok képbe XD! adok e-mailt meg MSN-Nt pls segícs:D!
  MSN:hamrik19@hotmail.com
  E-mail:streetking96@freemail.hu

 34. 34
  nosferato Says:

  Gengszter: én nem tudok segíteni, csak olyanoknak, akik pár éve már foglalkoznak vele. Amikor 1-2 éve használtam Abletont, akkor persze igyekeztem kezdőket jó útra terelni, de most már nincs rá időm, 18 éve csinálom ezt, nagyon nehezen magyarázok teljesen tiszta lappal indulóknak. Az absolute.hu és a hitspace.hu fórumait ajánlom, ott is főleg kezdőt keress, mert aki 100 éve használja az nagyon türelmetlen olyan kérdésekre, hogy hogy kell, vagy miért nem szól. Amúgy ez olyan, mint a bűvészet, nem nehéz, 1 év gyakorlás és menni fog. Sehogy nem lehet megtanulni, csak szopással. + kellenek jó hangok.

  Úgy kell használni, hogy zenélni kell és fel kell venni :) )) Vannak youtube-on is ilyen getting started tutorialok, ami mondjuk 20 videó és elmagyarázza, hogy melyik kapcsoló micsoda, hogy állítod be az első hangszereket, stb. Amikor 2005 körül először kapcsoltam be az Abletont több mint 10 év Cubase után, akkor fogtam egy videotutorial CD-t, ami tele volt ilyen help videókkal angolul, és szépen végignéztem. Akkor a youtube-on még nem volt ennyi minden, most már szerintem 100 ilyet találsz. Magyarul nem nagyon van, de mivel videó, ha csak a menüpontok nevét érted angolul, már érteni fogod.

 35. 35
  Ágoston István Says:

  http://www.youtube.com/watch?v=6WQlTysYXSI

  Ehhez hasonló alap kellene!Nagyon f*xák az alapok!
  Az e-mailem:
  c.ronaldo1793@freemail.hu

  Ha lehet vedd fel velem a kapcsit!Peace!

 36. 36
  Nyaki14 Says:

  hali! nagyon jó alap!!! csak az van hogy leszeretném tölteni de nem tudom hogy hol kell…olvastam azt a kommentet is ahol kevinnek írtál de nem találtam meg! remélem eltudod nekem úgy magyarázni mert oda írtad neki hogy “LETÖLTÉS narancs felirattal” és én kerestem minden hol de nem találom! :( lécci segíts!!

 37. 37
  nosferato Says:

  hi – azóta le lett cserélve a weboldal. Egyszerűen a fenti zenelejátszó jobb oldalán látható lefelé mutató nyílra kell kattintani. Amelyik zene letölthető, és még nem töltötték le 100-nál többen, azt engedi letölteni. Ott van a jobb szélén egy kis hangszóró ikon, alatta info felirat, és alatta van a letöltés nyíl.

 38. 38
  erik Says:

  sziasztok most irok előszőr ls kéne egy zenei alap tudnál nekem csinálni ehez:
  Erik a nevem, és ha nem tetszik, a szádat szétszedem,
  És hogy mi lesz, velem az nem érdekel
  És amit csinálok, asztat, csinálom mértékkel
  Amint már mondtam nem érdekel, hogy mi lesz velem
  De a kérelmet beveszem
  Szóval, ha nem akartok bajt
  Nyugodjatok, mert belétek tömöm a szart
  De te azt hiszed, lehet velem játszani
  De ha én beverek egyet a szemed nem fog látszani!

  Ref.:
  Jó hogy meg születtél, és hogy észrevettél
  De én tudom, hogy ki vagyok egy kész nevetség!

  Ricsi a nevem és élvezem az életet de hogy mit mondanak az emberek az nem érdekel,de hogy mi a neved az nem kérdeztem,mivel nem érdekel
  de egyszer majd meg lássátok magatokat meg játszátok

  ha nem veted volna észre ez egy rappes szöveg ugyhogy rapp es et csinzél
  előre is köszi majd erre a címre küldel:l.messike10@gmail.com

 39. 39
  kispeki Says:

  helo nagyon jó ez az alapod ! azt szeretném kérdezni h nem e csinálnál nekem egy alapot van már szövegem is ha gondolod elküldöm az e mail om kispeki525@hotmail.com

 40. 40
  CéZé Says:

  Helló tudnál bítet gyártani ?
  Ha igen, dobj e-mailt és egyeztetünk, Üdv: CéZé

 41. 41
  Chaster1995 Says:

  csáó ha http://www.youtube.com/watch?v=-nvYnmNjoQQ ehhez hasonló facántos vészjósló alapot tudnál csinálni akkor erre az e-mailr írj chaster1995@freemail.hu válaszodat várom béke

 42. 42
  B. Gyuri Says:

  Szia! Beleszerettem ebbe az alap, le tudom valahogy tölteni? Előre is köszönöm

 43. 43
  nosferato Says:

  Szia! Nem engedi már letölteni a SoundCloud, mert 100 letöltésnél megáll. Csak ott van fent, valahogy rippeld ki, vagy talán egyszer előfizetek és akkor engedi majd letölteni max 1000 letöltésig, és a kis lefelé mutató nyíl újra fekete lesz és rá lehet majd kattintani. Addig nem lesz letölthető.

 44. 44
  B. Gyuri Says:

  Köszönöm! Ha lesz valami végeredmény, küldöm.

 45. 45
  Nomeck Says:

  Hali :D ezt az 54-es rap alapot dobd át az e-mailemre pls :D bango.bebe@citromail.hu :D :D előre is köszi :)

 46. 46
  Totiman Says:

  Csácsá.
  Tudnál nekem csinálni egy rapp alapot? Mert ahogy hallgatom az alapokat, nem vagy kezdő ebben a dologban:)
  mail: totinho1995@gmail.com
  Ha gondolod a dalszöveget elküldöm e-mailba:)

 47. 47
  mc Tanyi Says:

  Hello nagyon királyak az alapok …. !!!!
  nekem kellenne egy olyas féle minta Eminem lie toy soilders … szöveget még nem írtam de elöször az alapot akarom lecsekolni .. szoval megtudnád csinálni ?

 48. 48
  Erus Says:

  Szia!:) https://www.youtube.com/watch?v=86KSl5nfgzE ebből kéne nekem egy alap..:) ha tudnál csinálni akkor eltudnád küldeni e-mailbe? eraccc@citromail.hu ellőre is köszönném.:)

 49. 49
  Sterling Padinha Says:

  Hey there, I have wondered about getting the software package DubTurbo Beatmaker and was hoping anyone could give me an actual bona fide assessment of the software program. A lot of the internet sites that provide feedback are really online marketers advocating the software therefore i question that the experiences are honest. Thanks in advance for almost any insight everyone can offer.

 50. 50
  A hálás Fiucska Says:

  teneked a legjobbak az alapjaid!
  mindig innen töltök le!

 51. 51
  Roli MC Says:

  Azt szeretném kérdezni h hogyan lehet ezt az a alapot letölteni??

 52. 52
  nosferato Says:

  Nem lehet már letölteni, mert ez egy ingyenes soundcloud accountomon van fent (mert régi), és az 100 letöltést enged, aztán bemondja, hogy hello. És a 100 már egy ideje megvolt :) De le lehet ám így is szedni, menj fel az offliberty.com-ra és másold be a https://soundcloud.com/nosferato-archive/beat-54 URL-t

 53. 53
  Atesz Says:

  hello…irtam egy szöveget de alapot nem tudok szerkeszteni…egy hasonlo kategoriáju alapot mint a márványtábla helyettnek van nem tudnál nekem összedobni??

 54. 54
  reel king slot machine Says:

  I am regular visitor, how are you everybody? This
  paragraph posted at this site is actually fastidious.

 55. 55
  top survival knife Says:

  Someone necessarily help to make critically articles I might
  state. This is the very first time I frequented your web page and thus far?
  I amazed with the research you made to create this
  particular put up extraordinary. Magnificent task!

 56. 56
  Solo Academy Says:

  I wanted to thank you for this good read!! I definitely loved every bit of it. I have you book-marked to check out new things you post…

 57. 57
  VM 12 Says:

  Csá csumi nekem is csinálhatnál egy jó alapot olyan undergrundos remélem meg csinálod :D ha igen irj emailon: vitezmark@indamail.hu

 58. 58
  Striffel Ádám Says:

  Csáó van zene szövegem amit én irtam tudnál nekem alapot csinálni hozzá

 59. 59
  Kurtis Hainesworth Says:

  Hello. this website caters towards the rap genre. My company helps the twitter accounts of rappers.If your website would be interested in creating a partnership, let us know on our contact page! Thanks.

 60. 60
  krissz001124 Says:

  Hello.Nagyon faxák az alapjaid.undergurnd hoz tudnál nekem alapot csinálni??Mert a igen és szükséges el küldöm a szöveget. ide tudsz válaszolni: krissz001124@citromail.hu.elöre is köszi.

 61. 61
  szimonetta Says:

  Hali, öhm.. jók az alapjaid. Meg tudnád mondani mivel csináltad? Nekem is kéne az új rapem-hez. Csak hát nem nagyon megy

 62. 62
  casual encounter Says:

  This will make the other person feel really good and create some interest in you.
  Don’t associate this email address with your other email addresses.
  Precisely.

  Have a look at my web page: casual encounter

 63. 63
  buy facebook fans Says:

  Heya. I have been wondering if spam posts annoy bloggers about they pester readers? I honestly hope against hope that it number of information remains spam free forever. Thanks for your time. I appreciate your opinion.

 64. 64
  Adrian Says:

  hello nagyo jok a zenei alapjaid nekem kellene egy nagyon utos rap alap meg tudnad csinalni? szoveg mar megvan hozza elkuldom neked emailban ha gondolod djady_99@yahoo.com varom a valaszodat !! kosz elore is :)

 65. 65
  facebook fans Says:

  Hello, I was wandering around internet and I saw your blog from another site. I read several of your posts and thought these are well written. Thanks, Ill visit your page again soon.

 66. 66
  Mex Dagger Says:

  Menyiért készítesz alapokat??

 67. 67
  Mex Dagger Says:

  mert érdekelne egy underground zongoratémás kis könnyű beat :)
  várom viszajelzésed :D
  mexdager@gmail.com

 68. 68
  buy facebook fans Says:

  I really don’t have any idea the best way I appeared right here, but I assumed this post used to be great. I really don’t recognize individual preference could possibly be however definitely you will definitely a well-known blogger if you arent already ;) Cheers!

 69. 69
  CLEVERpanda Says:

  Hello kellene nekem egy jo kis alap egy olyasmi ritmusos mint essemm zenéiben van.ez megoldható? ha igen itt mindig megtalálsz Skype:gg.sss2

 70. 70
  Antidepression Says:

  Szia!

  Látom hogy mindenki írja, hogy ilyen alap kéne, meg olyan alap kéne… lehet hogy működik is a dolog, de ha nem haragszol én nem állnék bele ebbe a sorba.
  Gyerekkorom óta színjátszással, énekléssel foglalkozom de az énekes pályát már rég elfelejtettem inkább az underground felé kezdtem nyitni. Szeretnék valami értékeset csinálni. Volt pár erőtlen próbálkozásom, sajnos a zenei alap silánysága miatt a szöveg sem volt olyan ami igazán egyedi lenne. Tetszik ez az alap teljesen jó a képvilág amit leírsz, illik a dallamhoz.
  Én csak arra szeretnélek megkérni ha van időd, esetleg dumálhatnánk kicsit, hogy érdemes e valamit közösen csinálni.

  fokhagymanyomo@gmail.com
  ez az e-mail címem.

  További sikereket!
  Szia

 71. 71
  Zsolti Says:

  Szia.Arra szeretnélek megkérni hogy el tudnád küldeni erre az email cimre ESSEMM Neked irom instrumentálját?! Válaszodat előre is köszönöm. :D Szép napoot!

 72. 72
  Zsolti Says:

  Itt az email cimem: zsoltika.martin@gmail.hu

 73. 73
  Nyilas Krisi Says:

  Szia nekem at lenne a kérdésem, hogy nem-e tudnál nekem egy rep alapot csinálni majd küldök szöveget és ha kész van az alap küld el a nyilaskristof@gmail.com címre előre is köszi!

 74. 74
  Glut It Podcast Says:

  Music addiction serves as a surrogate for misplaced human bonds. Songs can pierce the heart directly; it needs no mediation. Regular Chillout mixtapes posted every Wednesday. Hear us on SoundCloud.

 75. 75
  Botond Morphy Says:

  szia. Rapper vagyok felvehetnénk egymással a kapcsolatot valahogy? itt az email címem kérlek írj rám : morphymgp@gmail.com

  előre is köszi! :)

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>