Close Panel

Deep house ügy. Kaptam kölcsön még egy Axiomot, így most a dunaújvárosi próbateremben lehet 2 billentyű, de itthon is marad egy. Régen csináltam house-t, és ha már van kéznél billentyű nemcsak hiphopkodáshoz, kicsit rázongoráztam. Ettől az a szokásos nosferatora jellemző prüntyögés vegyült a puha hangszínekkel. Nem nagy ügy, viszont az első olyan zene, amiből nem tűnt el a saját stílusom, mégis deep house-nak érzem és nem valami improvizálós jazzy house-nak, talán mert kivagdostam a variációkat és hagytam, hadd ismétlődjön inkább. A kollégám szerint görög vonal, Nikos Diamantopoulos vagy Mikael Delta. Jól hangzik. A kis basszus bejátszással való visszajövés szerintem meg Babak Shayan, a maradék meg egyszerűen rám hasonlít azt kész.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Camilo - Particles, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Hasonló zenék:

 

One Response to “Camilo – Particles”

 1. 1
  Alica Veatch Says:

  Elaine,
  I just came across your review of our book Day in the Dead Crafts. First I want to say many thanks for purchasing the book and taking some time to comment on your blog. I discovered your review really useful. With the three authors on the book none of us are jewelry makers. In our travels we saw lots of Day in the Dead jewelry but much of it was either really high-end or simple beading.
  Best of luck!
  Andrea

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>