Close Panel

4

nov

2014

Cabasa Blues (14J21A)

| Kategória: zenék | 1 hozzászólás »

Mint ahogy minden új zene, ezzel is fejlődni akarok, és szórakozom. Idén végre beruháztam még egy hangkártyába, egy komolyabb mikrofonba, kiegészítőkbe, még egy gitárt is vettem, hurrá. Miután a downtempo és hiphop beateken egyedül dolgozom, mindig az a gondom, hogy nyersek, számítógépesek, hiába én játszok fel minden szólamot, több köze kell legyen az emberhez, a természetességhez. Ezen kurva sokat segít, ha rádobok olyan sávokat, amikkel akár az ujjaimmal az asztalon dobolok. Ezt kicsit komolyabban képzelem azért, úgyhogy rendeltem egy Meinl csörgődobot és egy cabasát, ezek még a music expon maradtak a kezemben, csak ott nem lehetett vásárolni.

Ez most nem több, mint egy félbehagyott alap, amire rádobtam 3 percussion sávot ezekkel az új ütőhangszerekkel, hogy az is kicsit véletlenszerűbbé tegye, és eltávolodjon a géptől. Átok az, ha az ember billentyűs hangszereken jó, mert azok utánozhatóak számítógépen. Aki trombitál, szaxofonozik, gitározik, vagy fuvolázik, netán hegedül, és mellette zenél számítógépen, annak azonnal rendelkezésre áll valami, amivel organikusabbá teheti a zenéit. Nekem ez melós, de újra és újra megcsinálom a házi feladatot, hogy ezeknek az ütőhangszereknek a hangját idővel készségszerűen képzeljem oda egy-egy dalba, és pontosan el tudjam játszani, ami hiányzik onnan. Meg mondjuk ütő tanszakon végeztem, illik, hogy legyen itthon felnőtt fejjel is pár ilyen szir-szar, amivel óvodában egész nap el tudtam zajongani, míg a többiek dömpereztek, meg rakétamászókáztak.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hasonló zenék:

    No related posts.

 

One Response to “Cabasa Blues (14J21A)”

  1. 1
    USA Private Proxies Says:

    My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a number of websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be really appreciated!

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>