Close Panel

Zenei általános iskolába jártam, zeneiskolát végeztem. 10-12 évig ütőhangszereken tanultam, és doboltam. 1996-ban kezdtem zenekarban billentyűzni/zongorázni, és úgy is maradtam. Játszottam ütős, hagyományőrző, szimfonikus, magyar és amerikai fúvószenekarban, rövid ideig big bandben, metál, rock, blues és jazz bandában (Tritonus), később reggae (Hechoamano), ethno/dub (Mantravels) és élő hip-hop zenekarban (Beatkoho). DJ-ként kevertem sokféle house, r&b és UK garage zenét. Zenekészítőként a downtempo és hiphop (HAJÓ/nosferato), valamint a house (Camilo) érdekel.

A MIDI zeneszerzéssel való kapcsolatom is valahol a billentyűzéssel, 96-ban kezdődött, előtte a C64-es időket nem számítva ScreamTracker és FastTracker modulokat készítettem, más lehetőségem nemigen volt. A legrégebbi számítógépes felvételem 94-es.

Komoly zenegyűjteményem van, ebből igazából a közel 1000 jazz lemezt tartom a legnagyobb becsben, de ez a birtokomat valaha megjárt hanganyagnak csak kb. a 20%-a. 1998-ban sokan tőlem jutottak friss zenékhez az interneten, egészen kb. 2002-ig. Évekre abbahagytam a zenélést, és csak zenét hallgattam, aztán 2006 visszahozta az élőzenét, 2007 a zeneírást, 2008 a zenéről írást (b-oldal.blog.hu), 2010 a DJ-zést.

 

14 Responses to “Zenei háttér”

 1. 1
  onemen Says:

  Milyen m-audio hangkártyát vettél?

 2. 2
  nosferato Says:

  2007-ben egy M-audio Firewire Audiophilet. Előtte évekig volt egy PCI-os M-Audio Audiophile 24/96-om, és nemigen voltam beljebb vele. Kár, hogy nem elég mobil ez se, de mondjuk elektronikus zenét lehet rendes hangkártya nélkül is kevergetni, a feljátszáshoz és a hangfelvételhez kell jó kártya. Most már olyat vennék, amin több bemenet/kimenet van, de egyelőre ugyanolyan elégedett vagyok vele, mint újkorában.

 3. 3
  lil se Says:

  szia!! Nagyoon teccenek a zenéid!! Készülök vele rappelni :)

 4. 4
  nosferato Says:

  Köszi! Ha sikerül felvenni, esetleg küldd el mp3-ban!

 5. 5
  lil se Says:

  rendben !!!! najon jó hogy rátaláltam az oldaladra =) msn ed van?? ha szabad megkérdeznem?

 6. 6
  nosferato Says:

  Nem MSN-ezek, időpocsékolás. Írj a nosferato kukac funky pont hu címre, arra tudok időnként válaszolni.

 7. 7
  lil se Says:

  jójó köszönöm =)=)

 8. 8
  Jakucs Says:

  Hello.
  nem nagyon értem hogy miért van az hogy valamelyik zenét lelehet tölteni, valamelyiket meg nem.
  Vázlat 18 (játékzene) ez az ami nagyon kéne, erre jó szöveget tudnék reppelni nagyon.
  előre is köszi a választ.

 9. 9
  nosferato Says:

  Jakucs: igazából azokat tettem letölthetővé, ami szerintem rap alapként használható. De valóban, bár nem túl változatos a 19-es, lehetne belőle valamit csinálni. Elküldöm a linket e-mailben.

 10. 10
  Jakucs Says:

  okéés, válaszotlam.

 11. 11
  fiu Says:

  helló nem tudom nem jácca le a zenéidet de ha ijen sok jó hozzászolás jöt tölem is kapsz egy gratulációt ha tudnál segiteni akor uyg ha msn en küldenél msn cimem csercsakalbicsek@hotmail.com előre is kösz

 12. 12
  norbert Says:

  helloka nagyon jol csinalod az alap zeneket megkerhetlek deged ha lenel szives nekem csinalni egy alap zenet kerlek valaszoj ha igen varom addik szioka

 13. 13
  nosferato Says:

  Szia! Fognak még felkerülni alapok, mert ebben az évben megint jobban érdekel a hiphop. Bármelyik mostani alapot elvileg le tudod tölteni a zenelejátszó jobb oldalán lévő lefelé nyíllal. Külön megrendelésre nem csinálok alapokat, mert a zenélés nekem nem üzlet, hanem hobbi, éppen ezért azzal szeretek foglalkozni, ami éppen érdekel. De ha nézed az oldalt és tetszik valami, és visszaküldöd ha felvettél rá valami szöveget, és az jó is, akkor az a tiéd, és kiírom az adott zene mellé, hogy ez XY alapja, és mindaddig amíg szerzőként megjelölsz, nyugodtan használhatod.

 14. 14
  @hotmail kaydol msn Says:

  Alright, you are suitable buddy, everyday updating internet site is really essential in help support connected with Search engine optimization. Nice chat retains it.

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>