Close Panel

E-mail: nosferato@b-oldal.hu
Facebook: facebook.com/oszkarsag
Tumblr: oszkarsag.tumblr.com
Twitter: twitter.com/oszkarsag
LinkedIn: hu.linkedin.com/in/oszkarsag
iWiw: userID=42933

SoundCloud:

 

10 Responses to “Elérhetőség”

 1. 1
  Chris S'anders Says:

  Szia! Tetszenek a House zenei alapjaid. Ha megkérnélek vegyél fel engem msnre a krisz.nemeth@hotmail.com cimre, mert szeretnék veled beszélni a zenékröl. Köszönöm szépen.

 2. 2
  EdD Says:

  Hello! tetszenek a rapp alapok csak ha tudnál egy kicsit pörgősebbet felrakni mert nekem egy rím sorozathoz kéne de ezek túl lassúak hozzá!!! ha tudsz rakni akk rakjál köszi

 3. 3
  Krisztián Says:

  Hali én Krisztián vagyok és érdeklődnék hogy csinálnál-e nekem egy elég ütős rap alapot,szerintem nagyon ügyes vagy tetszik a stilusod,örülnék hogyha tudnál segiteni,jelezz kérlek ha igen,nem ingyen kivánom,djkrisz88@citromail.hu,az msnem,vegyél fel,vagy irj vissza erre a cimre,előre is köszi

 4. 4
  Tedy. Says:

  Hello, szeretném felvenni veled a kapcsolatot ha lehetne, tetszenek a zenéid!:) e-mail cimem: The_edyyh@yahoo.com !

 5. 5
  pFa Says:

  Üdv!

  Alapvetően nem az én világom ez a zenei stílus, bár örömmel fedezni fel bennük jazz elemeket.
  Még azt is mondhatom, a maguk nevében jók. Talán a régebbieket szeretem jobban a 2008-as évekből. (Másképp nem megy)
  Alapból egy pici kritika: az ütősök felső regisztere egy kicsit erős. Lehet. hogy ez kinyomva oké, de fejhallgatóban erősen zavaró. A többi okés.

  További sok sikert.
  Üdvözlettel: pFa

 6. 6
  nosferato Says:

  Nagyon köszi! Hangosak is néha az ütősök, van, hogy csak a teteje, az egyik cím nélküli house számnál például különösen. Vannak olyan zenék, amiben nekem kifejezetten tetszik, de ez nem szándékos, akkor észrevehetően éles hangok lennének benne. Ha egy albumot összeszerkesztenék, akkor nyilván ilyen gond nem lenne, mert nem én keverném a mastert, és aki szokott ilyen ügyeimen dolgozni más zenén az kisfüles, nagyfüles, jó monitor, rossz monitor, lakossági hifi + kocsi vonalon végighallgatja.

 7. 7
  Szeli16 Says:

  Hogy lehet innen számot leszedni? Mert van egy alap ami rohadtul megy a szövegemhez!!

 8. 8
  nosferato Says:

  Szeli16: minden olyan zene esetében, ami letölthető, egy kis lefelé nyíl van a hullámforma fölött, arra kattintva le tudod tölteni. Némelyikből csak 100db-ig enged letölteni, ami a fizetett SoundCloud accountomon van abból bármennyi letölthető. Ami nem letölthető és a lefelé nyíl szürke, az valószínűleg szándékos, például a saját zenekarommal csináltunk zenét belőle, vagy más terveim vannak vele.

  Szóval LEFELÉ NYÍL, ha megy, ha nem megy, akkor annak oka van :D

 9. 9
  msn kaydol hotmail kaydol Says:

  Good, you are suitable buddy, each day modernizing internet site is definitely crucial in assist associated with Search engine optimization. Nice talk retains up.

 10. 10
  ortalama yükseltme ingilizce Says:

  O . k, you will be proper buddy, everyday replacing website is really crucial in assistance connected with Search engine optimisation. Pleasant chat continues this.

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>