Close Panel

22

szept

2008

52 zenei bejegyzés

| Kategória: blog | 2 hozzászólás »

Megszültem… némi WordPress Excel import és adatbányászat után sikerült megfelelő dátummal és csatolt zenével beszúrnom azt az 52 zenét ide, amik a korábbi honlapomon is kint voltak, és igyekeztem mindegyiket ellátni 2-3 mondattal, bízva abban, hogy előbb-utóbb némelyik majd hozzászólást fial. Jó, mert ezzel a WordPress adatbázis kombózással spóroltam kb. 2 órát, de amúgy rá kellett még szánni kb. 10-et.

A weboldalt egyelőre két kategóriára osztottam: az egyik a "blog", amelyhez ez a bejegyzés is tartozik. Ez szólhat arról, mit történt a weboldallal, vagy mi történt velem az életben, a zenei életemben, milyen új hangszerhez jutottam, vagy mitől szabadultam meg, ami kicsit is a zenéimhez tartozik, az itt felbukkanhat.

A másik kategória a "zenék", ide csak olyan bejegyzéseket tervezetk felvezetni, amikhez tartozik meghallgatható hangminta, vagy zeneszám. Ezeket a bejegyzéseket egy vagy több címkével láttam el, így könnyen szűrhető egy-egy stílus szerint a tartalom. Ezen kívül igyekeztem minden zenét olyan dátummal elérhetővé tenni itt, ami valóban a befejezésének a dátuma, így az archívum funkció is értelmet nyert, és idő szerint is böngészhetők az alkotások.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
e!!
2 Comments »  

14

szept

2008

Új weboldal

| Kategória: blog | Kommentelj »

Ma új weboldalt csináltam, ezért az a 40-50 zene, ami eddig elérhető volt, egy időre eltűnik. Remélhetőleg az elkészültüknek megfelelő időpont kíséretében blogbejegyzésként egyesével vissza tudom majd őket rakni, ellátva néhány címkével és jó szóval, aminek remélhetőleg több értelme és tartalma lesz, mint a tegnapig elérhető lejátszási listának.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
e!!
No Comments »