Close Panel

Időnként átböngészem a remixcomps.com oldalt, hogy milyen kiírások vannak. Nem igazán a nyeremények, vagy megjelenési lehetőségek érdekelnek, hiszen nem sok esély van 500 vagy 1000 remix közül első 5 helyre kijönni, de inspiráló éneksávokat vagy vokálsávokat, rapszövegeket lehet találni, amit így valamennyire a szerző beleegyezésével tehetek magamévá. Úgy, hogy nem dolgozom állandó énekessel (frászt nem, egy nagyon jó énekes lánnyal, és 4 MC-vel, de itt abból egyelőre nem találtok semmit), marha jó embert hallani a zenéimben.

Ezért neveztem a Burn Studios Cassius remixversenyre, és küldtem én is valamit. Néhány nagyon jó mixet találtam egyébként, a 218 beküldött munkából ez a 15 leghallgatottabb közt végzett. Bármi lehetett volna belőle, amit igazán elhibáztam, hogy voltak még kiegészítő vokálok, és kicsit kevesebb az énekből talán több lett volna. De jó muri volt, a Cassius 1999-ben sokat tett ahhoz, amit ma a hosue zenében a dobalapokról elképzelek.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
e!!
1 Comment »  

A bijoumusic.hu-n találtam meg az éneksávokat a Bijou zenekar Tánc című számához, valamint egy nagyon érdekes Forteba remixet. Forteba egy váci srác, de ezzel a névvel az egyik legjobb deep kiadónál, a Plastic Citynél szerepel, és a downtempo témája is elég jó lett. Nekem egy jazzy témával megfűszerezett, talán kicsit progreszív house-ra emlékeztető, populáris számot sikerült kihozni belőle. Azt is mondhatnám, hogy lakossági, Camilohoz egyáltalán nem illik, de mind a sound, mind a hangulat jól sikerült, szeretem.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
e!!
1 Comment »