Close Panel

Ez az Elhagytam a világomat felvétele közben készült dub verzió. A dob ugyanaz, de rendes basszusgitár, reggae stílusú billentyűk, és visszhangosra kevert éneksáv van a megírt zene helyett. Ez igazából melléktermék, ez van, ha az embert nem zavarják ki a stúdióból, és 8 óra után véglényként viselkedik.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 8.0/10 (4 votes cast)
e!!
3 Comments »  

Júniusban hívott fel egy volt zenésztársam, hogy nem volna-e kedvem egy ethno/dub projektben részt venni. És volt. 2 hónapunk volt rá, hogy felkészüljünk egy teljesen új műsorral, amit a 2008. augusztus 27-31. között már sokadszorra megrendezésre kerülő Éjszakai Átszálló című rendezvényen be is mutattunk a dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben.

Ezt a zenét itt a honlapon nem találjátok meg. 6-8 perc hosszú, indiai beütésű, tampura alapú számokat képzeljetek el, amihez 3-4 sáv számítógépről szól, erre jön gitár, ütő, ének, harmonium, különböző hangok, és billentyűs hangszerek. Még dolgozni kell rajta, jó volna egy dobos, egyelőre amiben van dobgroove, az gépről szól, és kicsit strukturáltabb számokat kell létrehozni, de a srácok óvakodnak attól, hogy bármi popzene alakuljon ki, ezért meg fog maradni az az ellazítós háttérzene jellege, ami, ha már van egy ehhez való alaphangulatod, sokat hozzá tud tenni.

VJ-ként Farkas Gábor Krulf dolgozott alánk két vetítővel, amit én nagyon élveztem, hiszen ebből az egész divatos live-act hullámból és az elektronikus underground zenés fellépésekből kimaradtam.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
e!!
No Comments »