Close Panel

Egy kis deep jellegű, de downtempo ütemű zene. Megmondom őszintén, azért volt kedvem délelőtt megint downtempot csinálni, bár nyilván abból van a legtöbb, mert tegnap meghallgattam egy magyar alkotást, és megirigyeltem, hogy egy év pihenő után ilyet rakott ki a soundcloudra a srác. Nem a vers sample miatt, hanem ami az instrumentálisban történik, talán még Guardnernél is nyugisabb. Mutatom (Bios/Loud!Society – Egyenes Labirintus):

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
e!!
No Comments »  

Zenei arculat az Educatio Nonprofit Közhasznú Kft. számára egy oktatási projekthez. A zene első és utolsó 5-5 másodperce egy hosszú és egy rövid szignálváltozat. A közte lévő 2×30 másodperc (loopolható) zene utólag lett a szignálhoz illesztve, ez rövid online videók és egy DVD-n és érintőképernyőn kiadott multimédia prezentáció háttérzenéjeként szolgál.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
e!!
1 Comment »  

Szöveget akartam, vagy prózát. geriatric1927 YouTube csatornáján találtam rá arra, amit kerestem. A zene alatt egy idős angol férfi mesél az életéről, csapongva. Talán túl sokat is használtam fel belőle, ezért készítettem egy instrumentális verziót is:

Némi videóillusztrációval pedig az egész:

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
e!!
1 Comment »  

Végre sikerült elkapni valami lassú ipari soundot, agyondobolás nélkül. Igazából csak hangszíneket próbálgattam. Ha címet kéne adni, akkor a No Quarter című Led Zeppelin számból indulnék ki, tehát valami van-e vagy nincs-e negyeddollárosom, 20 Ft-om, bármilyen aprópénzem lehetne a címe. Az egy nagyon erős szám volt, óriási elalvós downtempo zene 1973-ban. 15 évesen rongyosra hallgattam. Állítólag.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 8.0/10 (6 votes cast)
e!!
2 Comments »  

Ez nekem kifejezetten tetszik, annak ellenére, hogy vázlat. Nyugodt, ugyanakkor nem elcsépelt sound, kicsit keleties, jó benne a visszhang… az vele a bajom, hogy a sejtelmes hangulatát jelentősen befolyásolják a mélyek, és emiatt túlságosan függ a hatás attól, hogy milyen hangcuccon kerül lejátszásra. Olyan gondolkodós játékoknak volt ehhez hasonló hangulatú zenéje, amiket éjjel 2-ig, esetenként 4-ig tudtam játszani, néha már csak ültem a monitor előtt és valami teljesen máson gondolkodtam, és nem zavart, hogy nem alszom.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
e!!
1 Comment »