Close Panel

Itt volt Muki barátom Ausztráliából, szerintem jó ha 3-4 évente jár itthon, úgyhogy szóraKÁZtunk kicsit. Ez azt hiszem kb. 25 perc terméke, de tetszett, úgyhogy feltöltöttem, ehhez adnom kellett valami művésznevet Mukinak, hiszen az nem járja, hogy csak hűbelebalázs módjára pakolgatunk fel zenéket a netre, aztán még nevünk sincs. De ha nem kell neki, akkor ez a Craig9 is én leszek, mert milyen menő név már, ránézel, és egyből levágod (tévesen), hogy “á, az biztos valami HÍRES” :) Camilo feat. Craig9 – Purple Turtle :)

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
e!!
No Comments »  

Kicsit visszanéztem a tuctucra, továbbra is állítom, hogy képtelen vagyok deep house zenét csinálni, szétgiccselem, elégedetlen vagyok, pedig nagyon szeretem, de ehhez kontroll kell, egyedül túlszaladok rajta, mint amikor a sarkon van bankautomata, de csak a zebra után találsz parkolóhelyet…

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
e!!
No Comments »  

Ma ehhez volt kedvem, igazi régi szintihangokat hallani. 2-3 órát kevergettem ezt a zenét, és amikor töltöttem fel, és borítóképet választottam hozzá az űrből, akkor jöttem rá, hogy olyan (persze nem olyan jó), mintha az 1983-as moszkvai Space koncerten lennék, amolyan diszkószintipop hangulat. A dobot lehet, hogy túlvariáltam, és néhány váltás túl hirtelen van benne, 2:40-nél viszont imádom a kiállást.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
e!!
No Comments »  

Jó rég nem mozdultam meg house vonalon (Camilo). Most tettem fel egy sample alapú hangszert, 45GB, elég erős dolgok vannak benne, gyönyörűen szól, és otthon mg nem is hallottam, csak idegenben, fejhallgatóval. Remélem, hogy még jóideig válogatom belőle az inspiráló hangokat. Ez a zene is inkább csak ismerkedés a hangokkal, de örülök, hogy nem hiphoppal kezdtem el felfedezni.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
e!!
No Comments »  

Deep house ügy. Kaptam kölcsön még egy Axiomot, így most a dunaújvárosi próbateremben lehet 2 billentyű, de itthon is marad egy. Régen csináltam house-t, és ha már van kéznél billentyű nemcsak hiphopkodáshoz, kicsit rázongoráztam. Ettől az a szokásos nosferatora jellemző prüntyögés vegyült a puha hangszínekkel. Nem nagy ügy, viszont az első olyan zene, amiből nem tűnt el a saját stílusom, mégis deep house-nak érzem és nem valami improvizálós jazzy house-nak, talán mert kivagdostam a variációkat és hagytam, hadd ismétlődjön inkább. A kollégám szerint görög vonal, Nikos Diamantopoulos vagy Mikael Delta. Jól hangzik. A kis basszus bejátszással való visszajövés szerintem meg Babak Shayan, a maradék meg egyszerűen rám hasonlít azt kész.

VN:F [1.9.5_1105]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
e!!
1 Comment »